Dan Petrescu: Dacă meciul cu FC Braşov se joacă sâmbătă, eu nu mă prezint

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, s-a declarat nemulţumit de faptul că formaţia sa a fost programată să joace partida cu FC Braşov, din etapa a XIII-a a Ligii I, sâmbătă, menţionând că el nu se va prezenta la meci dacă se va menţine această dată de disputare.

10 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Dacă meciul cu FC Braşov se joacă sâmbătă, eu nu mă prezint

Dan Petrescu: Dacă meciul cu FC Braşov se joacă sâmbătă, eu nu mă prezint (Imagine: Mediafax Foto)

"Echipa Unirea Urziceni este bătaia de joc din campionat. Am cerut ca meciul să se dispute luni, însă când m-am uitat pe program am aflat că jucăm sâmbătă. Dacă este meciul sâmbătă, nu mă prezint. Va fi prima dată când voi sta acasă, pentru că şi aşa sunt suspendat. FC Braşov dacă vrea să joace luni, joacă luni, dar noi dacă vrem să jucăm nu se poate", a spus Petrescu în conferinţa de presă de după meciul Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, scor 1-1, din grupa G a Ligii Campionilor.

Partida FC Braşov - Unirea Urziceni este programată pentru sâmbătă, de la ora 21.15, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici