Dan Petrescu: Dinamo o să aibă viaţă grea cu noi

Antrenorul Dan Petrescu a declarat că gruparea Dinamo va avea în partida cu Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, "viaţă grea" deoarece gruparea ialomiţeană este una greu de bătut.

9 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Dinamo o să aibă viaţă grea cu noi

Dan Petrescu: Dinamo o să aibă viaţă grea cu noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Urziceni e o echipă greu de bătut, o să aibă viaţă grea Dinamo cu noi. Sunt convins că vom face un meci mult mai bun decât am făcut cu Buzăul în Cupă. E un meci de şase puncte. Joacă echipa de pe locul cinci cu formaţia de pe locul patru. Dacă Dinamo câştigă, trece în faţa noastră, dacă învingem noi ne ducem la patru puncte în faţă. Acest meci nu mai e important din punctul de vedere al calificării în Cupa UEFA, ci al clasamentului. Cum nu mai putem ajunge pe primele două locuri ne dorim locul trei", a spus Petrescu.

Dinamo - Unirea Urziceni, duminică, ora 20.30, Kanal D

Palmares: 3 0 2 1 2-3

Primul meci: 1-1, la Urziceni, la 18 noiembrie 2006

În tur: 0-0

Echipe probabile:

Dinamo: 1. Lobonţ - 16. Blay, 14. Pekarici, 4. Moţi, 28. Izvoranu - 20. Ad. Cristea, 6. Mărgăritescu, 32. Vranjkovici, 7. C. Munteanu - 10. Dănciulescu, 24. Zicu. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Rezerve: 23. Romanovs, 27. Todorovski, 30. Galliquio, 8. Boştină, 22. Torje, 29. L. Ganea

Indisponibili: Pulhac, Goian (suspendaţi)

Unirea Urziceni: 12. Stelea - 16. E. Nicu, 4. Mehmedovici, 6. Galamaz, 24. Balint - 8. Constantin, 19. Brandan, 10. Mara, 2. C. Petre - 14. B. Stancu, 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Rezerve: 1. Arlauskis, 32. Apostol, 29. D. Munteanu, 3. Ricardo, 17. Burns, 11. Onofraş, 15. Dănălache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici