Dan Petrescu: Nu este imposibil să trecem mai departe în Liga Europa

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, că o calificare în optimile de finală ale Ligii Europa nu este imposibilă, chiar dacă gruparea ialomiţeană va întâlni pe FC Liverpool.

12 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Nu este imposibil să trecem mai departe în Liga Europa

Dan Petrescu: Nu este imposibil să trecem mai departe în Liga Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mă bucur că întâlnim o echipă mare ca să cădem de pe un cal frumos. Un cal frumos era să mergem mai departe. Nu e imposibil să trecem mai departe. Nimic nu e imposibil în viaţă şi în fotbal. Am auzit declaraţiile lor înainte de tragerea la sorţi şi au spus că mai au două obiective clare în acest sezon, câştigarea Ligii Europa şi terminarea campionatului între primele patru echipe, pentru a merge din nou în Liga Campionilor. Pentru fiecare antrenor e o provocare să joace împotriva unui antrenor ca Rafa Benitez, dar vor juca jucătorii", a spus Petrescu, la GspTV.

Campioana României, Unirea Urziceni, va întâlni formaţia engleză Liverpool în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA de la Nyon. Prima manşă va avea loc la 18 februarie, în Anglia, urmând ca returul să aibă loc în 25 februarie, la Bucureşti.

În cazul în care va trece de Liverpool, Unirea va juca în optimi cu echipa ce va câştiga dubla manşă dintre OSC Lille (Franţa) şi Fenerbahce Istanbul (Turcia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici