Dan Petrescu: Singura echipă care a jucat astăzi este Unirea Urziceni, rezultatul e injust

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a calificat drept injust rezultatul de egalitate din meciul cu Rapid Bucureşti, apreciind că, în opinia sa, numai o echipă a jucat în partida de sâmbătă, aceea fiind Unirea Urziceni.

13 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Singura echipă care a jucat astăzi este Unirea Urziceni, rezultatul e injust

Dan Petrescu: Singura echipă care a jucat astăzi este Unirea Urziceni, rezultatul e injust (Imagine: Mediafax Foto)

"După numărul ocaziilor, după cum s-a jucat şi dacă ne uităm la posesie, doar o echipă a jucat astăzi: Unirea Urziceni. Aşa am văzut eu şi aşa cred că a văzut o ţară întreagă a fost un rezultat injust. Rapidiştii să se uite cum au dat primul gol, să se uite ce merita Fernandes, dar aşa este în România. Eu cred că după cum s-a jucat ei trebuie să se ducă să dea petrecere, pentru că noroc mai mare nu o să aibă în alte meciuri. Am pierdut două puncte mari în lupta pentru cupele europene, la fel ca şi la Piteşti, acolo unde am dominat", a spus Dan Petrescu.

Tehnicianul a adăugat că formaţia sa nu luptă pentru titlu în acest sezon: "Urziceniul nu se bate la niciun titlu. Pentru că dacă eram echipă de titlu, băteam în meciul acesta. Avem un obiectiv clar şi acesta este o clasificare în primele şase echipe".

Dan Petrescu a menţionat că atacantul Andrei Rusescu s-a accidentat destul de grav în meciul de sâmbătă. "Din păcate, Rusescu s-a accidentat destul de grav şi era unul dintre cei mai buni jucători de la noi, iar Onofraş are şi el probeleme, deci atacul nostru suferă. Varga este o extremă stânga şi ne-ar putea ajuta. Totuşi a venit nepregătit de la Sportul şi de aceea nu joacă titular", a precizat antrenorul formaţiei din Urziceni.

Formaţia Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, pe teren propriu, în compania formaţiei Rapid Bucureşti, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici