Dan Petrescu: Trebuie să scoatem un rezultat bun la Hamburg

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării spre Germania, că formaţia Unirea Urziceni trebuie să scoată un rezultat bun în partida din deplasare cu Hamburg SV pentru a putea spera la calificarea în grupele Cupei UEFA.

14 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Trebuie să scoatem un rezultat bun la Hamburg

Dan Petrescu: Trebuie să scoatem un rezultat bun la Hamburg pentru a spera la calificare (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci foarte greu. Este bine că jucătorii mei sunt conectaţi la importanţa meciului şi sunt sigur că nu se gândesc la nicio primă specială pentru a da totul pe teren. Trebuie să scoatem un rezultat bun care să ne facă să sperăm pe mai departe", a afirmat Petrescu.

Mijlocaşul Bogdan Mara a declarat că speră să repete evoluţia bună din meciul câştigat în faţa echipei Rapid şi în partida de la Hamburg.

"Va fi o experienţă extraordinară pentru noi. Am urmărit câteva meciuri ale celor de la Hamburg şi într-adevăr atmosfera este extraordinară acolo. Chiar dacă suntem entuziasmaţi, trebuie să ne concentrăm la maxim şi sperăm să scoatem un rezultat bun care să ne dea speranţe pentru meciul retur. Bineînţeles că mi-aş dori să prind o zi bună, ca şi în meciul cu Rapid, să-mi pot ajuta echipa", a precizat Mara.

Partida Hamburg SV - Unirea Urziceni, din prima manşă a Cupei UEFA, se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 20.00.

Partida retur este programată în 2 octombrie, la Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici