Dănciulescu, accidentat, a fost înlocuit cu Adrian Cristea în lotul României

Antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, l-a înlocuit, luni, pe atacantul Ionel Dănciulescu, accidentat, cu mijlocaşul Adrian Cristea în lotul "tricolorilor" pentru partidele din preliminariile CM 2010 în compania naţionalelor Franţei şi Austriei.

17 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu, accidentat, a fost înlocuit cu Adrian Cristea în lotul României

Dănciulescu, accidentat, a fost înlocuit cu Adrian Cristea în lotul României (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Ionel Dănciulescu s-a prezentat la reunirea echipei naţionale, luni dimineaţă, dar a fost nevoit să părăsească cantonamentul "tricolorilor" din cauza unei accidentări, a declarat ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia.

Adrian Cristea a evoluat titular în partida Steaua-Dinamo, scor 0-1, fiind înlocuit în minutul 71 de Ianis Zicu. Atacantul Ionel Dănciulescu a intrat din minutul 71 în acelaşi meci, în locul lui Marius Niculae.

România va întâlni Franţa (5 septembrie, ora 22.00) şi Austria (9 septembrie - ora 20.45), în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici