Dănciulescu i-a egalat pe Dumitrache şi Oblemenco în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii I

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, i-a egalat pe Florea Dumitrache şi Ion Oblemenco în clasamentul all-time al golgheterilor din primul eşalon, în urma celor două reuşite din meciul cu Universitatea Craiova, scor 4-4.

16 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu i-a egalat pe Dumitrache şi Oblemenco în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii I

Dănciulescu i-a egalat pe Dumitrache şi Oblemenco în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

Dănciulescu a marcat în minutele 50 şi 58 ale partidei de miercuri, atingând astfel cifra de 170 de reuşite, care îl plasează pe locul 4 în clasamentul all-time al golgheterilor din primul eşalon.

La acelaşi meci, Universitatea Craiova a obţinut a 300-a remiză în Liga I.

La partida Gloria Buzău - Oţelul, scor 0-4, buzoienii au primit golurile 47, 48, 49 şi 50 în actuala ediţie de campionat. Gloria Buzău este depăşită în privinţa golurilor primite în acest sezon doar de Universitatea Cluj - 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici