Dănciulescu l-a depăşit pe Titus Ozon în clasamentul all-time al golgheterilor

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a marcat trei goluri în meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a X-a a Ligii I, şi a ajuns la 159 de goluri înscrise, reuşind să-l depăşească pe Titus Ozon în clasamentul all-time al golgheterilor şi apropiindu-se de Mihai Adam, care are 160 de reuşite.

3 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu l-a depăşit pe Titus Ozon în clasamentul all-time al golgheterilor

Dănciulescu l-a depăşit pe Titus Ozon în clasamentul all-time al golgheterilor

La meciul Dinamo - Oţelul, scor 6-1, s-a stabilit scorul maxim din palmaresul celor două echipe.

Fundaşul Radu Ştefan a jucat, duminică, meciul 50 în primul eşalon.

Meciul FC Vaslui - Gloria Buzău a fost arbitrat de Teodora Albon, a doua femeie care arbitrează în prima ligă, după Cristina Ionescu.

Fotbalistul Costin Dănălache a adus primul cartonaş roşu pentru echipa Unirea Urziceni în actuala ediţie de campionat. Singurele echipe care au rămas fără cartonaş roşu primit sunt Rapid şi Pandurii Târgu Jiu.

Fotbalistul Mădălin Murgan de la Dacia Mioveni a primit în meciul cu Steaua al doilea cartonaş roşu în campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici