Dănciulescu: Sunt pregătit să joc, totul depinde de ce va decide antrenorul

Fotbalistul echipei Hercules Alicante, Ionel Dănciulescu, transferat de la Dinamo la începutul lunii septembrie, a declarat că nu este în cea mai bună formă, dar se simte pregătit pentru a debuta la gruparea spaniolă şi totul depinde de antrenorul Esteban Vigo, informează cotidianul AS.

13 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Sunt pregătit să joc, totul depinde de ce va decide antrenorul

Ionel Dănciulescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt pregătit să joc. Nu mai am nicio durere şi mă simt bine. Totul va depinde de decizia antrenorului, dar evident că vreau să joc în meciul cu Celta Vigo (n.r. - programat sâmbătă). Mai am puţin până când voi ajunge să fiu în formă, pentru că timp de opt sau nouă zile nu m-am putut antrena la nivel ridicat şi este normal să fiu astfel", a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu îşi doreşte o victorie în partida de sâmbătă, din liga a doua spaniolă. "Ştiu că Celta este o echipă bună, de tradiţie în Spania. Acest lucru trebuie să ne determine să jucăm foarte bine, pentru că trebuie să câştigăm. Pentru noi, cele trei puncte sunt importante", a explicat fotbalistul român.

Dănciulescu nu a reuşit încă să evolueze nicio partidă pentru echipa antrenată de Esteban Vigo de când a fost transferat la Hercules Alicante, din cauza unei leziuni musculare pe care a suferit-o în ultimele zile în care a jucat la Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici