Dănciulescu va fi supus unor teste medicale, după accidentarea la genunchi

Atacantul român al echipei Hercules Alicante, Ionel Dănciulescu, care a suferit o leziune la genunchiul stâng, sâmbătă, în meciul pierdut de formaţia sa, scor 1-2, cu Castellon, în Segunda Division, va fi supus unor teste medicale pentru a se afla exact gravitatea accidentări, potrivit averdad.es.

17 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu va fi supus unor teste medicale, după accidentarea la genunchi

Dănciulescu va fi supus unor teste medicale pentru a se afla gravitatea leziunii de la genunchi (Imagine din arhivă; Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Atacantul român va fi supus astăzi (n.r. - luni) unor controale medicale pentru a determina diagnosticul exact al leziunii. Dănciulescu a suferit o accidentare la genunchiul stâng şi a fost nevoit să iasă de pe teren la începutul celei de-a doua reprize a meciului cu Castellon. Medicii echipei din Alicante i-au dat jucătorului un tratament după partidă, iar luni dimineaţă va fi supus unor noi teste pentru a afla exact gravitatea accidentări. În principiu, trebuie să se aştepte rezultatele controlului, dar e posibil ca Dănciulescu să fie recuperat până la jocul cu Betis, de duminică", notează sursa citată.

Atacantul român Ionel Dănciulescu a marcat un gol pentru Hercules Alicante în meciul pierdut, sâmbătă, de echipa sa, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei Castellon, în etapa a etapa a XXII-a a ligii secunde din Spania. Dănciulescu a marcat pentru gazde în minutul 18, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Hernandez '27 şi Ulloa '55.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici