Danemarca U21 - România U21, scor 3-1, în preliminariile Campionatului European din 2017

Naţionala de tineret a Danemarcei a învins, marţi, scor 3-1, naţionala de tineret a României, în preliminariile pentru Campionatul European din 2017.

379 afișări
Imaginea articolului Danemarca U21 - România U21, scor 3-1, în preliminariile Campionatului European din 2017

Danemarca U21 - România U21, scor 3-1, în preliminariile Campionatului European din 2017

Au marcat: Sisto 10', Ingversten 35' (penalty), 39' / Miron 68'.

1-0: Sisto scapă singur spre poarta lui Cojocaru şi îl învinge pe fostul portar al Stelei cu un şut din interiorul careului de 16 metri.

2-0: Ingvarsten majorează scorul din penalty.

3-0: Ingvarsten danezilor face dubla după ce-l învinge pe Cojocaru cu o lovitură de cap.

3-1: Portarul danezilor respinge în faţă un şut al lui Răzvan Marin, mingea ajunge la Miron, care reuşeşte să reducă din handicap, cu un şut din interiorul careului de 16 metri.

Danemarca U21: Hojbjerg - Holst, Maxso, Bangaard, Blaabjerg (Nissen 79') - Nielsen (Pedersen 84'), Christensen, Norgaard, Sisto - Andersen (Duelund 66') - Ingvarsten. Selecţioner: Niels Frederiksen.

România U21: Cojocaru - Hodorogea, Ţîru, Miron, Olteanu - Nedelcearu (Marin 46') - Păun, Popescu, Bumba (Rotariu 68') - Ioniţă, Tudorie (Popa 79'). Selecţioner: Cristian Dulca.

Cartonaşe galbene: Sisto 75' / Nedelcearu 35', Păun 56'.

Cartonaşe roşii: - / Ioniţă 64'.

Arbitru: Davide Massa (Italia).

Stadion: "Nordjyske Arena", Aalborg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici