Dani Coman a ales să lucreze la o formaţie din divizia secundă de fotbal

194 afișări
Imaginea articolului Dani Coman a ales să lucreze la o formaţie din divizia secundă de fotbal

Dani Coman a ales să lucreze la o formaţie din divizia secundă de fotbal

„Mi-l doresc pe Dani Coman preşedinte de 2 ani de zile. În ultimele două săptămâni discutăm aproape în fiecare zi. Am fost şi la Bucureşti, a venit şi el la Piteşti. Cert e că în momentul de faţă şi-a dat acceptul să fie cooptat în Consiliul Director al Asociaţiei Campionii FC Argeş. Ieri, Mihai Foamete, preşedinte al Consiliului Director şi-a prezentat demisia. În niciun caz situaţia în care am ajuns din punct de vedere sportiv nu i se datorează. Din contră, îi mulţumesc pentru ce a făcut şi va rămâne aproape”, a spus primarul.

Conform acestuia, Consiliul Local va aproba joi cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director.

„Diseară, mâine, Consiliul Director se va întruni şi va alege preşedintele. Preşedinte va fi Daniel Coman. Nu a semnat contractul. Eu vă gaarantez că este ca şi semnat, atâta timp cât am bătut palma cu el, Dani vine acasă şi va avea putere de decizie totală din punct de vedere sportiv la FC Argeş”, a adăugat Cristian Gentea.

Potrivit acestuia, conferinţa de prezentare va fi marţi la ora 15.30 la Piteşti Arena.

„Dani va semna cu noi, iar faptul că a ales Piteştiul înseamnă, în afară de faptul că are clubul în inimă, vine acasă, ţinând cont că a avut oferte din alte părţi, de la cluburi mult mai titrate actual şi potente financiar decât noi, eu cred că are mare încredere în acest proiect. Eu am mare încredere în el, el în mine, aşa că lucrurile sunt clare”, a mai spus primarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dani coman,
fc argeş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici