Dani Coman a semnat cu FC Braşov

Portarul Dani Coman a fost prezentat oficial la FC Braşov, el semnând un contract pe patru sezoane şi jumătate.

7 afișări
Imaginea articolului Dani Coman a semnat cu FC Braşov

Dani Coman a semnat cu FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

Dani Coman, în vârstă de 29 de ani, era liber de contract.

El a evoluat în ultimele patru sezoane la FC Rapid.

Dani Coman va purta la FC Braşov tricoul cu numărul 1. "Înseamnă mult că Dani Coman a ajuns la Braşov şi sper ca în tot returul să ia tot atâtea goluri precum numărul de pe spate", a spus preşedintele Dinu Gheorghe.

Dani Coman: În viaţă prietenia este mai importantă decât banii, am ales cu sufletul

"Am ajuns la Braşov pentru că mereu mi-am dorit să lucrez cu Răzvan şi Dinu. Mi s-a prezentat un proiect viabil, iar Ioan Neculaie este un om deosebit faţă de alţii cu care am lucrat până acum. Îmi doresc enorm să ajung cu FC Braşov în Liga Campionilor. Ştiu că aici este o echipă bună, iar valoarea ei cu siguranţă va creşte. În viaţă prietenia este uneori mai importantă decât banii, iar eu am ales cu sufletul să vin la Braşov. Am avut discuţii şi cu cluburi din ţară şi de afară. Le mulţumesc tuturor şi nu vreau să se supere nimeni, dar aşa cum am mai spus, am ales cu sufletul. E drept că sunt foarte mulţi jucători care au fost şi la Rapid, a contat şi că Răzvan şi Dinu sunt aici şi vreau să repet aici ce am făcut şi în Giuleşti", a spus Coman.

Dani Coman a menţionat că speră să revină în circuitul echipei naţionale. "Hai să fim serioşi, eu nu am mai jucat de şase luni. Vreau în primul rând să-mi dovedesc valoarea la echipa de club, iar asta va însemna automat şi că sunt încă bun pentru echipa naţională. Ca orice jucător, obiectivul meu este să ajung din nou la lot", a completat Coman.

Coman a vorbit şi despre concurenţa pe care o va avea cu portarul Bogdan Stelea. "Stelea este clar un portar bun care a demonstrat-o în anii petrecuţi în România, dar şi afară şi ai ce să înveţi de la el. Cu siguranţă o să fie o concurenţă loială, iar cel mai bun va apăra", a subliniat Coman.

Citeşte şi:

Zotta: Coman nu a apărat în mai mult de 60 la sută din meciuri

Zotta: Coman a refuzat prelungirea contractului cu Rapid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici