Dani: Eliberarea lui Becali reprezintă un avantaj pentru Steaua

Mijlocaşul portughez al echipei CFR Cluj, Dani, a declarat, marţi, pentru clujeanul.ro, că eliberarea finanţatorului Gigi Becali sub control judiciar reprezintă un avantaj pentru Steaua, viitoarea adversară a campioanei României.

2 afișări

"Faptul că Becali este alături de Steaua, din nou, este un lucru extrem de benefic pentru ei şi este un avantaj, deoarece Gigi este un simbol în acest moment pentru stelişti. Noi suntem optimişti înainte de meci şi credem că putem câştiga, dar deocamdată tot Dinamo e favorită la titlu pentru că ei sunt pe primul loc", a menţionat Dani.

Gigi Becali a fost eliberat, vineri, sub control judiciar, instanţa Tribunalului Bucureşti admiţând recursul acestuia faţă de decizia Judecătoriei sectorului 1 de respingere a cererii. Becali, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - este acuzat de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal.

Dani consideră că pe clujeni îi aşteaptă un meci greu în Ghencea: "Eu nu cred că Steaua este o echipă de locul 7. Cred că ei mai pot face încă performanţe, pentru că nu şi-au pierdut din valoare. Chiar dacă Steaua e într-o formă mai slabă, meciul din Ghencea este un examen greu, dar noi suntem optimişti înainte de orice meci şi mergem la victorie. La fel vom face şi de data aceasta pentru că vrem să câştigăm campionatul", a spus Dani.

Partida Steaua Bucureşti - CFR Cluj, din etapa a XXVI-a a Ligii, se va disputa miercuri, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici