Daniel Bălaşa a semnat cu FC Braşov

Fundaşul Daniel Bălaşa, care în ultimele două sezoane a evoluat la FC Argeş, a semnat, luni, un contract cu prim-divizionara FC Braşov, pentru care a mai evoluat în 2002.

46 afișări
Imaginea articolului Daniel Bălaşa a semnat cu FC Braşov

Daniel Bălaşa a semnat cu FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 29 de ani, Bălaşa a semnat un contract valabil pe un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

"Sunt foarte fericit pentru că s-a realizat transferul meu la FC Braşov. Mi s-a oferit această şansă şi nu am stat prea mult pe gânduri. Tot ce îmi doresc este să ma integrez cât mai rapid, să joc foarte bine şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele", a declarat Bălaşa, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Bălaşa, care va purta tricoul cu numărul 4, a evoluat de-a lungul carierei, pentru Şcoala de Fotbal "Nicoale Dobrin", Metalul Plopeni, Astra Ploieşti, FC Braşov, Zimbru Chişinău şi FC Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici