Daniel Hestad (Molde) a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Ligii Europa

Căpitanul echipei Molde, Daniel Hestad, a devenit, la 40 de ani şi 99 de zile, cel mai în vârstă marcator din istoria Ligii Europa, după ce a înscris în meciul cu formaţia Celtic, scor 2-1, din grupa A a competiţiei, informează uefa.com.

249 afișări
Imaginea articolului Daniel Hestad (Molde) a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Ligii Europa

Daniel Hestad (Molde) a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Ligii Europa (Imagine: UEFA)

Hestad a marcat golul victoriei echipei Molde, care a dus la calificarea norvegienilor în 16-imile Ligii Europa.

"Este minunat. Sunt din Molde, am jucat aici toată viaţa şi iubesc acest oraş mic şi această echipă", a declarat Hestad.

Daniel Hestad l-a depăşit pe Pavel Horváth, care a marcat pentru Viktoria Plzen la 37 de ani şi 214 zile în meciul cu Académica Coimbra, scor 1-1, din 22 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici