Daniel Isăilă: I-am sufocat pe clujeni, doar că nu am şi marcat

Antrenorul secund al formaţiei FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat, luni, după înfrângerea în faţa echipei CFR Cluj, scor 0-1, că elevii săi şi-au sufocat adversarii, însă nu au reuşit să şi înscrie.

15 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: I-am sufocat pe clujeni, doar că nu am şi marcat

Daniel Isăilă: I-am sufocat pe clujeni, doar că nu am şi marcat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Am început bine, am controlat jocul, ne-am şi creat ocazii mari la început, dar, din păcate, am ratat, şi, ca de fiecare dată, la prima ocazie a adversarilor primim gol. CFR este o echipă cu şanse mari la titlu, o echipă bună, pe care am sufocat-o. Dar nu am reuşit să şi marcăm. E un campionat nebun, în care oricine poate bate pe oricine. Consider însă că se dă o libertate prea mare arbitrilor în deciziile pe care aceştia le iau. De acum, toate meciurile vor fi grele, dar, din punctul meu de vedere, nu cred că trebuie să ne facem griji pentru retrogradare", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă a fost prezent la conferinţa de presă deoarece antrenorul principal Viorel Moldovan a fost suspendat.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, scor 1-0 (1-0), echipa FC Braşov, în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici