Daniel Nestor şi Nenad Zimonjici şi-au păstrat titlul la dublu la Wimbledon

Canadianul Daniel Nestor şi sârbul Nenad Zimonjici şi-au păstrat titlul în proba de dublu masculin de la Wimbledon, după ce i-au învins pe americanii Bob şi Mile Bryana, cu scorul de 7-6 (9/7), 6-7 (3/7), 7-6 (7/3), 6-3, informează AFP.

15 afișări
Imaginea articolului Daniel Nestor şi Nenad Zimonjici şi-au păstrat titlul la dublu la Wimbledon

Daniel Nestor şi Nenad Zimonjici şi-au păstrat titlul la dublu la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nestor şi Zimonjic, cap de serie numărul 2, au câştigat şi anul trecut la Wimbledon, după ce au mai jucat şi au pierdut o finală majoră la Roland-Garros în 2008.

Nestor, un canadian născut la Belgrad, a câştigat alte trei turnee de Grand Slam cu Mark Knowles, din Bahamas, înainte de a face echipă cu Zimonjici, începând din 2007.

Nestor şi Zimonjici au câştigat Mastersul de dublu în 2008 şi au terminat sezonul pe primul loc în clasamentul mondial, punând capăt domniei de trei ani a gemenilor Bryan.

În acest sezon, ei au câştigat al şaselea titlu (Rotterdam, Monte Carlo, Barcelone, Roma, Madrid şi Wimbledon).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici