Daniel Niculae a înscris şi a adus victoria echipei AJ Auxerre

Atacantul Daniel Niculae a înscris un gol şi a adus victoria echipei sale, AJ Auxerre, scor 3-2 (1-2), în partida disputată, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei OSC Lille, în etapa a X-a a campionatului Franţei.

10 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae a înscris şi a adus victoria echipei AJ Auxerre

Daniel Niculae a înscris şi a adus victoria echipei AJ Auxerre (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculae, care a fost integralist, a înscris golul victoriei în minutul 82. După ce a înscris, Niculae şi-a dat tricoul jos şi a primit un cartonaş galben.

Celelalte goluri ale gazdelor au fost marcate de Jelen, în minutele 39 şi 78, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Gervinho '26 şi Frau '40.

Într-un alt meci disputat duminică, echipa Toulouse a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia RC Lens. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sissoko '35 şi Gignac '56.

Partida Olympique Marseille - Paris Saint-Germain a fost amânată.

În clasament conduce Girondins Bordeaux, cu 22 de puncte, fiind urmată de AS Monaco, cu 21 de puncte, şi Montpellier, cu 20 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici