Daniel Niculae, desemnat jucătorul meciului Nice-Auxerre

Atacantul Daniel Niculae a primit cea mai mare notă, 6,5, din partea cotidianului L'Equipe, pentru evoluţia din meciul pe care Auxerre l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei OGC Nice, partidă în care românul a marcat un gol.

1 afișare
Imaginea articolului Daniel Niculae, desemnat jucătorul meciului Nice-Auxerre

Daniel Niculae, desemnat jucătorul meciului Nice-Auxerre (Sursa: Mediafax Foto)

Niculae, care a evoluat până în minutul 88, a înscris în minutul 67. Celălalt gol al echipei Auxerre a fost marcat de Chafni, în minutul 70. Pentru Nice a înscris Kone '46.

Un alt român de la Auxerre, Gabriel Tamaş, eliminat în minutul 85, a primit nota 4,5. Vlad Munteanu, intrat pe teren în minutul 71, nu a primit nicio notă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici