Daniel Niculae: Este posibil să plec de la Auxerre

Atacantul român al echipei AJ Auxerre, Daniel Niculae, a declarat, într-un interviu acordat site-ului sofoot.com, că nu a luat încă o decizie privind viitorul său, menţionând că este posibilă o plecare de la gruparea franceză, cu care are contract până în vara acestui an.

31 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae: Este posibil să plec de la Auxerre

Daniel Niculae: Este posibil să plec de la Auxerre (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nu ştiu încă unde voi evolua sezonul următor. Totuşi, încă nu mi-am planificat vacanţa, deoarece eu nu voi merge în vacanţă până să ştiu ce voi face sezonul viitor. O plecare a mea e posibilă, dar nimic nu e decis. Nu am luat încă o decizie", a precizat internaţionalul român.

Daniel Niculae a comentat şi situaţia sa din sezonul precedent, când timp de mai multe luni nu a reuşit să marcheze.

"Nu am mai avut niciodată o asemenea perioadă în cariera mea. Am avut şi unele probleme personale, care mi-au afectat viaţa privată şi asta s-a simţit pe gazon. Aveam nevoie de un gol, dar, din păcate, am avut nevoie de un an şi jumătate pentru a-l marca (n.r. - în etapa a 5-a din acest sezon al Ligue 1, după 2.367 de minute de ineficacitate). El a sosit la începutul acestui sezon şi de atunci m-am simţit mai bine, mi-am recăpătat încrederea. A fost o perioadă nefastă, dar, din fericire, toată lumea din club m-a susţinut şi nu pot decât să le mulţumesc colegilor pentru asta".

Atacantul a menţionat că, la un moment dat, s-a gândit chiar să plece de la echipa franceză:

"De fapt, am luat în considerare chiar şi să părăsesc clubul, aveam nevoie de o schimbare. Am vorbit cu antrenorul la finalul sezonul trecut şi i-am jurat, lui şi coechipierilor, că dacă voi rămâne vor vedea un alt Niculae. La începutul acestui sezon, antrenorul a venit să mă vadă pentru a discuta despre noul meu rol, mai retras. A fost ideea lui. Eu sunt gata să joc oriunde pentru a ajuta echipa. Sunt la dispoziţia antrenorului. E felul meu de a fi recunoscător pentru sprijinul său".

Daniel Niculae evoluează la Auxerre din 2006, când a fost transferat de la Rapid Bucureşti. Potrivit presei franceze, de serviciile românului sunt interesate formaţiile germane Eintracht Frankfurt şi FC Koln, precum şi gruparea franceză Nancy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici