Daniel Orac, pus pe lista de transfer a clubului Pandurii

Mijlocaşul Daniel Orac de la Pandurii Târgu Jiu a fost pus pe lista de transferuri a clubului gorjean, a anunţat preşedintele grupării gorjene, Marin Condescu.

27 afișări
Imaginea articolului Daniel Orac, pus pe lista de transfer a clubului Pandurii

Daniel Orac, pus pe lista de transfer a clubului Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

"Lui Orac îi dăm drumul să-şi găsească echipă. El e oficial pe lista de transferuri a clubului. Dacă îl vor cei de la Vâlcea îl las la Vâlcea, sub formă de împrumut. Dar dacă îşi găseşte echipă, îl las să plece la orice echipă doar că pentru dezlegarea lui cerem 100 000 de euro", a spus Orac.

Marin Condescu a explicat că Orac este un jucător bun pe care însă antrenorul l-a pus pe lista de transfer pentru că are foarte mulţi mijlocaşi: "Din punctul meu de vedere, Orac este un jucător bun, la fel ca şi Nalaţi la care Sorin a renunţat. Dar, la mijloc, este o concurenţă mare şi e păcat să nu joace acum când sunt tineri. Viaţa de fotbalist e scurtă iar dacă nici când eşti tânăr nu joci, e grav".

Daniel Orac a fost accidentat în stagiul de pregătire pe care Pandurii l-au efectuat în Antalya, acesta lipsind de la majoritatea antrenamentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici