Daniel Stanciu: Gigi Becali mi-a cerut să-l ajut să caute un atacant

Fostul manager al echipei FC Vaslui Daniel Stanciu a declarat, luni, că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a solicitat să caute un atacant pentru gruparea bucureşteană.

374 afișări
Imaginea articolului Daniel Stanciu: Gigi Becali mi-a cerut să-l ajut să caute un atacant

Daniel Stanciu: Gigi Becali mi-a cerut să-l ajut să caute un atacant (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Domnul Becali mi-a cerut să-l ajut să caute un atacant, dar de aici până la a spune că m-am apucat să lucrez pentru Steaua este o cale destul de lungă. Steaua are deocamdată un manager care, în principiu, cu asta se ocupă, are un antrenor care trebuie să-şi spună părerea. E greu ca Gigi Becali sau altcineva din conducerea Stelei să asculte doar de sfatul meu. Nu e o regulă, dar oricine poate să propună jucători la Steaua. Vedem ce ne rezervă viitorul", a spus Stanciu pentru Sport.ro, care deţine şi o licenţă de impresar.

Gigi Becali a declarat, luni, la Gsp TV, că Daniel Stanciu ar putea ocupa o funcţie la FC Steaua, însă nu în acest moment, pentru că este certat cu managerul general al echipei, Mihai Stoica.

"Pe Stanciu l-aş pune într-o funcţie oficială. Acum nu pot, că e certat cu Mihai Stoica. Dacă s-ar împăca, l-aş pune imediat pe Stanciu ceva la Steaua. Acum vine pe la mine, la Palat, l-am pus şi pe el să caute un atacant", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici