Daniele Arrigoni, noul antrenor al lui Mutu la Cesena

Daniele Arrigoni îl înlocuieşte pe Marco Giampaolo în funcţia de antrenor al formaţiei Cesena, la care evoluează şi românul Adrian Mutu, a anunţat clubul italian, citat de AFP.

54 afișări
Imaginea articolului Daniele Arrigoni, noul antrenor al lui Mutu la Cesena

Adrian Mutu (Imagine: Răzvan Lupica/Mediafax foto)

Arrigoni, în vârstă de 52 de ani, era liber de contract după ce a fost demis de la Sassuolo, în octombrie 2010. El a mai antrenat pe Cagliari (2004-2005), Livorno (2006-2007) şi Bologna (2007-2008) în Serie A.

Marco Giampaolo este al cincilea antrenor demis în acest sezon în Italia. Roberto Donadoni (Cagliari) şi Stefano Pioli (Palermo) au fost concediaţi chiar înainte de startul campionatului, Gran Piero Gasperini (Inter Milano) şi Pierpaolo Bisoli (Bologna) fiind demişi ulterior. Bisoli a fost înlocuit la Bologna cu Pioli.

Cesena a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Parma. Echipa la care joacă Mutu nu a înregistrat nicio victorie în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici