Daniele Prade nu exclude varianta ca Chivu să rămână la AS Roma

Directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a declarat, joi, că există posibilitatea ca fundaşul Cristian Chivu să rămână la gruparea italiană, după ce negocierile cu Real Madrid au fost întrerupte, deoarece jucătorul nu este mulţumit de salariul oferit, informează site-ul Eurosport.

1 afișare

"În acest moment, negocierile pentru transferul lui Chivu sunt întrerupte şi nu putem exclude nici varianta ca jucătorul să mai rămână la AS Roma şi în sezonul viitor. Nu cunosc care este dorinţa jucătorului, dar am luat act de retragerea grupării Internazionale Milano din cursa pentru achiziţionarea fundaşului român", a declarat Prade.

Potrivit presei, Daniele Prade se află în continuare la Milano, la un hotel unde cluburile negociază în general transferurile de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici