Dans sportiv: Campionatul European De Tineret Dansuri Standard la Timişoara, între 16 şi 17 aprilie

Campionatul European De Tineret Dansuri Standard va avea loc în zilele de 16 şi 17 aprilie, la Sala „Constantin Jude” din Timişoara, alături de concursul internaţional Timişoara Open Championship 2016, potrivit unui comunicat oficial al Federaţiei Române de Dans Sportiv remis MEDIAFAX.

877 afișări
Imaginea articolului Dans sportiv: Campionatul European De Tineret Dansuri Standard la Timişoara, între 16 şi 17 aprilie

Dans sportiv: Campionatul European De Tineret Dansuri Standard la Timişoara, între 16 şi 17 aprilie

Evenimentul este organizat de Magnum Team, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a Federaţiei Mondiale de profil (WDSF).

În ziua de sâmbătă, la Campionatul European de Tineret, România este reprezentată de perechea Paul Rednic - Roxana Lucaciu şi Tiberiu Stan - Daria Grigore, unele dintre favoritele în cursa pentru titlul european. Întrecerea aduce pe Bega aproape 120 de perechi din întreaga Europă, fiecare ţară participantă fiind reprezentată de câte două perechi. În cadrul acestei competiţii, participanţii vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox şi quick step.

Tot în după amiaza zilei de sâmbătă, şi tot la sala Constantin Jude, va începe şi al doilea mare eveniment al finalului de săptămână, Timişoara Open Championship. Competiţia, ajunsă la ediţia a cincea, va aduce la Timişoara dansatori din toată lumea şi va avea două secţiuni.

Sâmbătă seară se va disputa secţiunea Latino, în care se vor dansa samba, cha-cha, rumba, jive şi paso doble. A doua secţiune a Internaţionalelor Timişoarei la Dans Sportiv e programată duminică, este vorba de secţiunea standard, în care se vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox şi quick step, însă perechile vor fi diferite de cele de la Campionatul European.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici