Dănuţ Coman a fost declarat jucător liber de contract

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a Federaţiei Române de Fotbal, care s-a întrunit, marţi, la Casa Fotbalului, a decis admiterea memoriului depus de portarului rapidist Dănuţ Coman de a fi declarat jucător liber de contract, informează site-ul oficial al FRF.

16 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Coman a fost declarat jucător liber de contract

Dănuţ Coman a fost declarat jucător liber de contract (Imagine: Mediafax Foto)

"Admite cererea jucătorului Coman Dumitru Dănuţ, depusă la data de 6 noiembrie a.c., de denunţare unilaterală a Convenţiei Civile încheiată cu SC FC Rapid Bucureşti SA în data de 16.08.2006, pentru justă cauză, precum şi la obligarea clubului menţionat la plata ratelor contractuale restante, ca urmare a neachitării drepturilor contractuale de către club pentru o perioadă mai mare de 60 de zile de la scadenţa obligaţiei de plată. Obligă clubul SC FC Rapid Bucureşti SA la plata către jucătorul Coman Dumitru Dănuţ a ratelor contractuale restante, plus taxe de procedură. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorul Coman Dumitru Dănuţ şi clubul SC FC Rapid Bucureşti SA începând cu data de 11.11.2008", se precizează în comunicatul apărut pe site-ul FRF.

FC Rapid are la dispoziţie cinci zile de la comunicarea acestui verdict pentru a face recurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici