Dănuţ Coman: Am jucat extraordinar, am arătat ca o echipă mare

Preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat, joi seară, după remiza din meciul cu West Ham United, scor 2-2, că formaţia sa a jucat extraordinar şi a arătat ca o echipă mare.

3 afișări

"A fost un meci foarte greu, am întâlnit o echipă extraordinară. În prima repriză ne-am apărart bine, dar experienţa adversarilor şi-a spus cuvântul. A doua repriză ne-a aparţinut în totalitate şi am avut multe ocazii. Am jucat extraordinar, am arătat ca o echipă mare. Este un rezultat mare, dar încă nu am realizat nimic. Ne aşteaptă un meci mult mai greu în retur. Va trebui să jucăm mai bine decât am făcut-o la Londra", a spus Coman la Digi Sport.

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 2-2 (0-1), cu formaţia engleză West Ham United, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile gazdelor au fost marcate de E. Valencia '23 şi Zarate '51, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Boldrin '71 şi Ogbonna '82 autogol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici