Darius Buia: La Dinamo mizăm pe foamea de trofee

Atacantul dinamovist Darius Buia consideră că echipa sa poate prinde la finalul campionatului unul dintre primele trei locuri în clasamentul Ligii I, având drept motivaţie foamea de trofee a jucătorilor tineri din lotul pregătit de Flavius Stoican.

77 afișări
Imaginea articolului Darius Buia: La Dinamo mizăm pe foamea de trofee

Darius Buia: La Dinamo mizăm pe foamea de trofee (Imagine: Shutterstock)

"A fost o lună grea, cu multe antrenamente, dar fără această perioadă nu am putea să facem fotbal de performanţă. Suntem pregătiţi pentru meciurile oficiale. Am avut rezultate destul de bune şi în meciurile amicale şi eu zic că suntem pregătiţi. Cu siguranţă putem prinde un loc în primele trei echipe ale campionatului, însă avem nevoie de fanii noştri pentru a reuşi. Noi mizăm pe foamea de trofee, de fotbal. Suntem mulţi tineri şi vrem să demonstrăm că ne merităm locul în echipă. Tatăl meu mi-a spus că acum începe greul. Mi-a spus că trebuie să muncesc de zece ori mai mult", a declarat Darius Buia, informează site-ul oficial al clubului.

Aflată în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, în Spania, echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Marbella Cup, după ce a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia suedeză IFK Goteborg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici