Darren Cahill a sosit în România şi va începe antrenamentele cu Simona Halep

Antrenorul Darren Cahill a sosit, luni, în România, pentru a începe pregătirea cu jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, în vederea sezonului 2016, informează ProTV.

535 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill a sosit în România şi va începe antrenamentele cu Simona Halep

Darren Cahill a sosit în România şi va începe antrenamentele cu Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Australianul a sosit la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, de unde a plecat la Poiana Braşov. Halep va efectua un cantonament de trei săptămâni la Poiana Braşov.

Fostul tehnician al lui Andre Agassi şi Lleyton Hewitt a mai fost în România în luna mai, pentru un scurt stagiu de pregătire la Bucureşti cu sportiva română, înainte de turneul de la Roland Garros.

La 5 noiembrie, Simona Halep, locul 2 WTA, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că australianul Darren Cahill va deveni antrenorul ei personal. Halep şi Cahill au colaborat începând cu luna martie, în cadrul programului adidas, care ia sfârşit la finalul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici