Darren Cahill îşi arată recunoştinţa faţă de Simona Halep: Am ajuns un mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, susţine că a ajuns un mare antrenor deoarece a avut parte de o mare jucătoare, Simona Halep, între ei existând o mare încredere şi un mare respect, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1033 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill îşi arată recunoştinţa faţă de Simona Halep: Am ajuns un mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare

Sursa FOTO: Facebook Simona Halep

Darren Cahill a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la o discuţie cu publicul din cadrul Sports Festival, că cel mai important lucru pe care l-a învăţat în cariera sa este că un antrenor trebuie să asculte, să pună întrebările corecte şi să câştige încrederea jucătorului său.

„Ca antrenor încerci să dai ce e mai bun cu orice jucător, cred că cel mai important lucru pe care l-am învăţat este că trebuie să asculţi ca antrenor, nu poţi antrena diferiţi jucători în acelaşi fel şi este important să încerci să antrenezi privind prin ochii jucătorilor, nu prin ai mei. Iar ca să faci asta ai nevoie de timp, trebuie să pui întrebările corecte, să câştigi încrederea jucătorul tău. Eu şi Simona am avut o bună relaţie, am putut discuta unul cu altul despre diferite lucruri şi a existat o mare încredere şi un mare respect între noi şi cred că asta a văzut şi publicul. Amândoi am dat ce am avut mai bun. Nu poţi să fii un bun antrenor fără avea un jucător mare. Iar Simona a fost o mare jucătoare înainte de a începe să lucrez cu ea şi am avut noroc că am antrenat jucători buni. (...) Am ajuns mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare, Simona”, a spus Cahill.

TITLURILE ZILEI

Acesta a apreciat la Simona Halep rezistenţa sa şi faptul că a jucat în culorile tricolorului pentru poporul român.

Darren Cahill va asista, sâmbătă, la BT Arena din Cluj-Napoca la un meci demonstrativ de tenis la care participă jucătorii Simona Halep, Daniela Hantuchová, Marius Copil şi Fabio Fognini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici