Darren Cahill nu o uită pe Simona Halep: Amintirea pe care a mărturisit că o va păstra întotdeauna

Darren Cahill o păstrează mereu în minte pe Simona Halep, mai ales când vine vorba de locurile unde fostul lider mondial a câştigat trofee la turneele de tenis.

206 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill nu o uită pe Simona Halep: Amintirea pe care a mărturisit că o va păstra întotdeauna

Darren Cahill nu o uită pe Simona Halep: Amintirea despre care spune că o va păstra cu el întotdeauna

"Franţa este destinaţia mea favorită. Îmi place ţara, îmi plac oamenii. Victoria Simonei de anul trecut (n.red. - succesul de la Roland Garros) este o amintire pe care o voi păstra cu mine întotdeauna", a spus Darren Cahill, într-un interviu oferit unui blog de călătorii.

Darren Cahill se va întoarce în România la data de 15 iunie pentru a participa la a doua ediţie a "Sports Festival", eveniment ce va avea loc la Cluj. Fostul antrenor va vorbi despre experienţa sa în lumea tenisului, despre colaborarea cu Simona Halep şi va susţine şi o sesiune de autografe.

"Salut, România! Abia aştept să mă întorc în România pe 15 iunie pentru a două ediţie a Sports Festival în Cluj! Voi împărtăşi din experienţă mea din ultimii 15-20 de ani cu jucătorii şi cu Simona Halep. Sper să ne simţim bine. Abia aştept să ne vedem acolo", a anunţat Cahill, pe pagina lui de Twitter.

Festivalul va avea loc în perioada 13 - 16 iunie la Cluj şi va avea în componenţă pe Simona Halep, Flavia Pennetta sau Gică Hagi. Printre sporturile reprezentate la acest eveniment vor fi: tenis, fotbal, atletism, baschet, tenis de masă, handbal, volei pe plajă, rugby, caiac, oină, golf, karate, ciclism, scrimă, şah, cross fit, escaladă, gimnastică, motociclism sau padel.

Trofee majore cucerite de Simona Halep, cu Darren Cahill:

2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
2017: Madrid
2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
2015: Indian Wells

Următorul turneu la care va participa Simona Halep va fi alături de echipa României, în semifinalele Fed Cup, din Franţa, de la Rouen, care se va disputa în zilele de 20 şi 21 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici