Datasport: Chivu a avut o prestaţie ştearsă la meciul cu Palermo

Agenţia Datasport a scris, joi seară, că fundaşul Cristian Chivu a avut o prestaţie ştearsă în meciul câştigat de Internazionale Milano, scor 5-3, cu Palermo, în etapa a X-a a campionatului Italiei.

18 afișări
Imaginea articolului Datasport: Chivu a avut o prestaţie ştearsă la meciul cu Palermo

Datasport: Chivu a avut o prestaţie ştearsă la meciul cu Palermo (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Prestaţia ştearsă, poate mai mult", a scris Datasport, care l-a notat pe Chivu cu 6.

Tot 6 a primit Chivu şi de la agenţia Kataweb: "A jucat doar prima repriză, cea liniştită în apărare, apoi i-a lăsat locul lui Santon".

"Nu este o întâmplare că atunci când iese el, apărarea Interului se prăbuşeşte", a scris Calciomercato, care l-a notat pe român cu 6,5.

Echipa Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu titular, a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (4-0), formaţia Palermo, la care evoluează Dorin Goian şi Cristian Melinte, într-un meci din etapa a X-a a campionatului Italiei.

La Inter, Cristian Chivu a evoluat în prima repriză, fiind schimbat la pauză cu Santon. Românul a primit un cartonaş galben, în minutul 36.

Vezi aici rezumatul video al meciului Inter Milano - Palermo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici