Datasport: Mutu nu a fost acelaşi din partida cu Bologna

Agenţia Datasport a scris, după meciul pe care echipa AC Fiorentina l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Lazio Roma, că atacantul Adrian Mutu nu a avut o prestaţie la fel de bună ca în partida din etapa trecută, de la Bologna.

10 afișări
Imaginea articolului Datasport: Mutu nu a fost acelaşi din partida cu Bologna

Datasport: Mutu nu a fost acelaşi din partida cu Bologna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jucătorul român nu a fost aceelaşi ca la meciul de luni împotriva Bolognei. Este prezent în joc, caută poarta, dar nu are aceeaşi clarviziune ca la meciul de la începutul săptămânii trecute", notează agenţia Datasport, care l-a notat pe atacantul român cu 6.

Aceaşi notă a primită internaţionalul român şi din partea site-ului calciotoscano.it, care a menţionat că Mutu a fost mai prezent în joc în repriza secundă: "După prestaţia din meciul cu Bologna se aştepta la ceva mai mult de la Mutu, dar jucătorul român s-a văzut foarte puţin în joc, chiar dacă acţiunile periculoase pentru Fiorentina sunt create de el. Mutu a evoluat mai bine în repriza a doua, iar şutul său la poartă din minutul 90 a fost respins în faţă de portarul Muslera, care i-a oferit lui Gilardino şansa marcării unicul gol al meciului".

De asemenea, ilmascalzone.it condiseră că şi în acest meci atacantul român a reuşit să fie determinant pentru echipa sa în momentele decisive. "După splendida «dopietta» cu Bologna, în acest meci fotbalistul român şi-a tras puţin respiraţia. Totuşi, când jocul a ajuns în momentele decisive, Mutu a fost cel care i-a tras pe coechipieri după el. Din lovitura sa la poartă, respinsă prost de Muslera, s-a născut golul lui Gilardino", a precizat site-ul italian.

Formaţia AC Fiorentina a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Lazio Roma, printr-un gol marcat de Alberto Gilardino în minutul '89. La gazde, Adrian Mutu a fost integralist şi a contribuit la unicul gol al meciului marcat de Gilardino.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici