David Beckham bate palma cu Netflix. Va juca într-un documentar despre viaţa şi cariera lui în fotbal

  • Beckham a căutat toată vara un partener de producţie pentru documentarul său
  • Beckham a jucat în cariera sa pentru Manchester United, Real Madrid, Milan şi PSG
  • Pe lângă o casă de producţie, englezul are şi o echipă de fotbal în MLS, Inter Miami
162 afișări
Imaginea articolului David Beckham bate palma cu Netflix. Va juca într-un documentar despre viaţa şi cariera lui în fotbal

FOTO: Profimedia

David Beckham va fi un star şi în propriul film. Becks s-a înţeles cu platforma de streaming Netflix pentru un documentar despre viaţa şi cariera lui în fotbal.

În schimbul frumoasei sume de 20 de milioane de dolari, familia Beckham îi va oferi gingatului american acces la filmări şi poze care nu au mai apărut nicăieri până acum. 

Documentarul va fi produs alături de casa de producţie a fostului fotbalist, Studio 99.

Şi Beckham clar are ce povesti, cum ar fi acest moment special care a dus naţionala Angliei la Cupa Mondială din 2002.

„Mi-a aduc aminte că am făcut un pas înapoi şi, după, s-a făcut linişte pentru mine. Ştii...pentru mine s-a făcut linişte. (comentator) Da pentru Anglia! David Beckham a reuşit în stil mare!” 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici