Nunta fotbalistului Sergio Ramos: David Beckham, Shakira şi AC/DC, printre invitaţi/ Cristiano Ronaldo nu va participa la eveniment

Sergio Ramos (33 de ani), căpitanul lui Real Madrid, se va căsători, sâmbătă, cu prezentatoarea TV Pilar Rubio (41 de ani), iar cei doi vor avea invitaţi de seamă la nunta lor.

2197 afișări
Imaginea articolului Nunta fotbalistului Sergio Ramos: David Beckham, Shakira şi AC/DC, printre invitaţi/ Cristiano Ronaldo nu va participa la eveniment

IDavid Beckham, Shakira şi AC/DC, printre invitaţii de la nunta fotbalistului Sergio Ramos

Potrivit Marca, peste 500 de invitaţi sunt aşteptaţi la evenimentul special din viaţa lui Ramos şi Rubio, care va avea loc la Sevilla. Printre aceştia se numără fostul mare fotbalist David Beckham, alături de soţia sa, Victoria Beckham, şi fundaşul rivalei Barcelona, Gerard Pique, alături de partenera sa, căntăreaţa Shakira.

Invitaţi sunt şi Iker Casillas şi Sara Carbonero, însă prezenţa celor doi este incertă, având în vedere că fostul coleg de la Real Madrid al lui Ramos şi soţia sa, tot prezentatoare TV, au avut mai multe probleme de sănătate în perioada recentă.

Conform Fox Sports, printre invitaţii lui Sergio Ramos nu se va număra fostul coleg Cristiano Ronaldo (34 de ani). Cei doi au fost colegi timp de nouă sezoane la echipa din capitala Spaniei, însă, potrivit sursei citate, cei doi nu s-au despărţit în condiţiile cele mai bune în momentul în care portughezul a ales să plece la Juventus, în vara anului trecut.

În ceea ce priveşte muzica, Ramos şi Rubio au chemat trupa AC/DC, care ar urma să încaseze suma de un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici