David Beckham va juca la AC Milan până în martie

Mijlocaşul englez David Beckham va juca pentru AC Milan doar câteva luni, urmând să revină la Los Angeles Galaxy în martie, când se va relua campionatul profesionist nord-american (MLS), a anunţat, joi, şeful MLS, Don Garber.

18 afișări
Imaginea articolului David Beckham va juca la AC Milan până în martie

David Beckham va juca la AC Milan până în martie (Imagine: Mediafax Foto)

"Cele două cluburi au căzut de acord pentru un împrumut pe termen scurt. Beckham va sta la AC Milan doar până la reluarea campionatului din SUA. David rămâne jucătorul lui Los Angeles Galaxy", a precizat Garber.

Oficialii clubului AC Milan au confirmat, miercuri, sosirea mijlocaşului englez în luna ianuarie. Beckham (33 de ani), fost jucător la Manchester United şi la Real Madrid, doreşte să vină în Europa, pentru a se menţine în formă, în vederea participării cu reprezentativa Angliei (unde a adunat 107 selecţii) la preliminariile pentru Cupa Mondială din 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici