David Coulthard îşi va înscrie fiul la cursuri de karting, deşi acesta are doar şase luni

Fostul pilot de Formula 1, britanicul David Coulthard, a declarat că îşi va înscrie fiul la cursuri de karting, deşi acesta are doar şase luni, informează The Sun.

1 afișare

"Am făcut karting timp de şase ani, pentru că cel mai devreme puteai să începi la 11 ani. Acum, vârsta la care poţi să concurezi este 8, deci probabil că fiul nostru, Dayton, va începe de mic. Îi vom oferi această şansă. Nu contează dacă vrea să devină pilot sau nu, cred doar că va fi bine pentru el să înveţe cum să controleze un kart, şi mai departe o maşină, de la o vârstă foarte fragedă. Va fi un mod sănătos de a-şi petrece week-end-urile", a spus Coulthard.

David Coulthard a recunoscut că performanţele realizate de piloţi precum Lewis Hamilton şi Jenson Button pot să atragă mulţi tineri spre sport. "Lewis a fost cel mai tânăr campion mondial de Formula 1, iar Jenson este încă tânăr şi face o treabă excelentă. Button s-a descurcat foarte bine în karting-ul european şi cred că asta l-a ajutat şi în cariera sa în Formula 1", a mai spus fostul pilot.

Coulthard şi-a botezat fiul Dayton, inspirat probabil de numele legendarei curse Daytona 500, din cadrul Nascar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici