David Ferrer va evolua la simplu pentru Spania în Cupa Davis

Jucătorul de tenis David Ferrer a fost preferat lui Fernando Verdasco la proba de simplu, alături de Rafael Nadal, în echipa de Cupa Davis a Spaniei pentru finala cu Cehia, de vineri până duminică, la Barcelona.

12 afișări
Imaginea articolului David Ferrer va evolua la simplu pentru Spania în Cupa Davis

David Ferrer va evolua la simplu pentru Spania în Cupa Davis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ferrer, numărul 18 mondial, îl va întâlni pe numărul 1 al cehilor, Radek Stepanek, vineri, după meciul de deschidere dintre Rafael Nadal şi Tomas Berdych.

Verdasco, care ar putea juca la simplu duminică, va evolua la dublu alături de Feliciano Lopez.

Căpitanul ceh a ales perechea Dlouhy-Hajek, dar este foarte probabil să-i alinieze pe Berdych şi Stepanek, neînvinşi în Cupa Davis.

Cei doi căpitani pot aduce schimbări în echipă până cu o oră înainte de începutul meciului de dublu de sâmbătă.

Spania, deţinătoarea titlului, va încerca să devină prima echipă, după Suedia în 1998, care câştigă Cupa Davis doi ani la rând. Cehii încearcă obţinearea celui de-al doilea titlu, după cel câştigat de Cehoslovacia lui Ivan Lendl în 1980.

Programul finalei Cupei Davis:

Vineri:

Rafael Nadal (Spania) - Tomas Berdych (Cehia)

David Ferrer (Spania) - Radek Stepanek (Cehia)

Sâmbătă:

Feliciano Lopez/Fernando Verdasco (Spania) - Jan Hajek/Lukas Dlouhy (Cehia)

Duminică:

Rafael Nadal (Spania) - Radek Stepanek (Cehia)

David Ferrer (Spania) - Tomas Berdych (Cehia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici