David Goffin îl învinge pe Roger Federer şi este primul finalist al Turneului Campionilor

Jucătorul belgian David Goffin, locul 8 ATP, s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la Londra, după ce l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4, pe elveţianul Roger Federer, numărul 2 mondial.

342 afișări
Imaginea articolului David Goffin îl învinge pe Roger Federer şi este primul finalist al Turneului Campionilor

David Goffin îl învinge pe Roger Federer şi este primul finalist al Turneului Campionilor

Partida din semifinale a durat o oră şi 45 de minute. A fost prima victorie a lui Goffin în faţa lui Roger Federer, la al şaptelea meci dintre cei doi.

"Nu pot să descriu ce simt în acest moment, sunt foarte bucuros. Este un moment atât de special, încât n-am cum să descriu. Am simţit foarte bine mingea, începând din setul doi, pentru că în primul set am fost puţin nervos", a afirmat David Goffin, la finalul meciului.

În vârstă de 26 de ani, Goffin se califică în premieră în finala Turneului Campionilor. Cel de-al doilea finalist se va stabili după meciul dintre bulgarul Grigor Dimitrov, locul 6 ATP, şi americanul Jack Sock, locul 9 ATP, programat sâmbătă, de la 22:00.

"Fie că îl voi întâlni pe Jack Sock fie pe Grigor Dimitrov, va fi un moment special, plin de emoţii", a adăugat Goffin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici