Victorie pentru echipa lui Reghecampf în campionatul Emiratelor: Emirates Club - Al Wahda 1-4

Echipa Al Wahda, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, formaţia Emirates Club, în etapa a opta din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

118 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru echipa lui Reghecampf în campionatul Emiratelor: Emirates Club - Al Wahda 1-4

Victorie pentru echipa lui Reghecampf în campionatul Emiratelor: Emirates Club - Al Wahda 1-4

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 28, în urma autogolului lui Ahmad Mohammad, iar Sebastian Tagliabue a marcat pentru 2-0, cinci minute mai târziu. În repriza a doua, Sebastian Leto a redus din diferenţă, în minutul 54, dar Balazs Dzsudzsak, în minutul 54, şi Mourad Batna, în minutul 70, au mai înscris două goluri pentru echipa lui Reghecampf.

Echipa trimisă în teren de Laurenţiu Reghecampf: Mohamed - Alhaheri, Rashid, Rim, Al Menhali - Al Ghafri, Al Abdulla - Ahmed (Al Shehhi 60'), Dzsudzsak, Batna - Tagliabue.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Al Ahli Dubai, pregătită de Cosmin Olăroiu, a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Dibba Al Fujairah.

În clasament, lider este Al Wasl, cu 20 de puncte, urmată de Al Ain (17 puncte), Al Wahda (16 puncte) şi Al Ahli (13 puncte). Dibba Al Fujairah ocupă locul 6, cu nouă puncte, iar Emirates Club se află pe 11, cu patru puncte.

În etapa următoare, echipa lui Reghecampf va primi vizita celor de la Al Sharjah, pe 23 noiembrie, pentru ca, o zi mai târziu, formaţia lui Olăroiu să întâlnească Al Nasr, în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici