David Millar şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului 2014

Ciclistul britanic David Millar, în vârstă de 36 de ani, şi-a anunţat, în revista olandeză de specialitate Wieler Revue, retragerea din activitatea competiţională la finalul sezonului 2014.

65 afișări
Imaginea articolului David Millar şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului 2014

David Millar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scoţianul a câştigat patru etape în Turul Franţei şi mai multe în Tururile Spaniei şi Italiei, informează BBC.

În 2004, Millar a fost suspendat pentru doi ani pentru folosirea eritropoietinei (EPO), iar de atunci a devenit un susţinător al luptei împotriva utilizării de substanţe interzise.

"Dintr-o dată mi-am dat seama că activitatea mea sportivă a ajuns la final. Pot să fiu încă în frunte, ştiu asta, dar este mult mai greu pentru mine acum. Vreau să fiu în vârf la anul. Ştiind că este ultimul meu an, vreau să scot ce e mai bun din mine", a spus Millar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici