David Popovici câştigă aurul şi la 50 metri liber, la Europenele de juniori

Înotătorul român David Popovici a câştigat vineri proba de 50 metri liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru Juniori desfăşurat la Otopeni. Românul a terminat cea mai scurtă şi mai rapidă probă a copetiţiei cu timpul de 22.16.

2468 afișări
Imaginea articolului David Popovici câştigă aurul şi la 50 metri liber, la Europenele de juniori

David Popovici câştigă aurul şi la 50 metri liber, la Europenele de juniori

Popovici a câştigat anterior medalia de aur la 200 metri liber masculin şi a contribuit şi la titlul de campioană europeană a ştafetei masculine de 4x100 mteri liber şi a celei de vicecampioană europeană a celei de şafetă mixtă de 4x100 metri liber.

Popovici a fost urmat pe podium de Jere Hribar (22,55) şi Martin Kartavi (22,57).


Tot vineri, Bianca Costea a ratat la o sutime de secundă prezenţa în finala probei de 100 metri liber feminin.

În cea de-a doua semifinală a probei românca s-a clasat a patra, cu timpul de 56.16 secunde. În clasamentul general al semifinalelor, sportiva noastră s-a aflat la 00.01 secunde de italianca Marina Cacciapuoti (56.17 s) şi va fi prima rezervă în finala de sâmbătă seară.


O altă performanţă a serii a fost obţinută în prima semifinală a probei de 200 metri fluture feminin, în care sportiva română Andra Denisa Gorecki a terminat a 3-a, cu timpul de 2:14.49 minute, timp cu care s-a clasat a 5-a în finala de sâmbătă seara, programată de la ora 17:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici