UPDATE   David Popovici s-a calificat şi în finala de la 200 m liber. Cursa este luni seară

  • Încă o zi cu emoţii. David Popovici concurează dumincă în cadrul a două probe.
  • Popovici a stabilit sâmbătă cel mai bun timp din istorie la 100 m liber: 46,86 secunde.
3620 afișări
Imaginea articolului David Popovici s-a calificat şi în finala de la 200 m liber. Cursa este luni seară
UPDATE 19:16 La 200m liber, David Popovici, campion mondial la 200 de metri liber şi cu cel mai bun timp în seriile de dimineaţă, a confirmat statutul de favorit. A concurat în prima semifinală, pe culoarul 4, şi a încheiat cursa cu un timp de 1,44:91.

Popovici a avut o primă lungime de bazin excelent. A întors primul, cu timp sub recordul european. A păstrat avansul până la final, a încheiat pe primul loc şi va lupta pentru o nouă medalie de aur european!

Finala probei de 200 de metri liber este luni, de la ora 19:06, transmisă pe TVR 1.
 
UPDATE 11:35 Ştafeta de 4x100 m liber ( David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Mihai Gergely şi George-Alexandru Stoica-Constantin) nu s-a calificat în finala CE.
 
UPDATE 11:20  Alexandra Victoriţa Bogdăneci a ratat calificarea în semifinale la 100 m fluture. Iar Andrei Mircea Anghel, care merge mai departe şi concurează în penultimul act la 50 m spate.
 
Campionul medaliat deja cu aur la Campionatul European (CE) de nataţie de la Roma, în proba de 100 metri liberi, concurează şi duminică, în proba de 200 metri liber. 
 
Prima serie începe la ora 10:00. Sportivul român va evolua în seria a şasea.
 
Tot dimineaţă, în jurul orei 10:00, Alexandra Victoriţa Bogdăneci participă la 100 m fluture, iar Andrei Mircea Anghel concurează la 50 m spate.
 
La ora 11.00 încep seriile la ştafetă 4x100 m liber, iar România este reprezentată de către David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Mihai Gergely şi George-Alexandru Stoica-Constantin.
 
Apoi, semifinalele la 200 m liber masculin, 100 m fluture feminin şi finala la ştafetă 4x100 m sunt programate pentru seară. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici