David Popovici va lua startul la campionatul naţional de înot în bazin scurt de la Otopeni

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern organizează de joi şi până duminică, în perioada 9-12 noiembrie 2023, întrecerile Campionatului Naţional de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret şi juniori. David Popovici se află şi el pe lista de start la patru probe.

456 afișări
Imaginea articolului David Popovici va lua startul la campionatul naţional de înot în bazin scurt de la Otopeni

Competiţia va fi găzduită de Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni şi reprezintă pentru o parte din sportivi o repetiţie înaintea Campionatului European de înot în bazin scurt pentru seniori, concurs care va avea loc în aceeaşi locaţie, între 5 şi 10 decembrie 2023.

David Popovici va lua startul în patru probe. Elevul antrenorului Adrian Rădulescu va aborda câte o probă în fiecare zi din cele patru de concurs

Astfel, e va concura la 100 m liber (joi), 200 m liber (vineri), 100 m mixt (sâmbătă) şi 50 m liber (duminică).

La ediţia anterioară a Campionatului European în bazin de 25 de metri (Kazan – 2021), David Popovici a câştigat medalia de aur la proba de 200 de metri liber.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici