David Silva nu-şi prelungeşte contractul cu Manchester City

Fotbalistul spaniol David Silva, în vârstă de 31 de ani, nu-şi va prelungi contractul cu formaţia Manchester City, scadent în 2019, informează cotidianul britanic The Sun.

193 afișări
Imaginea articolului David Silva nu-şi prelungeşte contractul cu Manchester City

David Silva nu-şi prelungeşte contractul cu Manchester City

Motivul este unul simplu, scriu jurnaliştii britanici: Silva vrea să-şi încheie cariera în ţara natală, motiv pentru care a ajuns la un acord verbal cu Las Palmas. Chiar dacă mai are doi ani de contract cu City, mijlocaşul iberic şi-a dat acordul pentru a semna cu Las Palmas după plecarea din Regat, cu condiţia ca Las Palmas să evolueze în prima ligă la momentul respectiv.

David Silva este unul dintre pionii erei Mansour. Şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan deţine City Football Group, companie ce reprezintă cinci echipe de fotbal: Manchester City (Anglia), New York City (Statele Unite), Melbourne City (Australia), Yokohama Marions (Japonia) şi Club Atletico Torque (Uruguay).

Manchester City l-a cumpărat pe David Silva în 2010, de la Valencia, în schimbul sumei de 28,75 de milioane de euro. Până în prezent, "El Chino" a bifat puţin peste 300 de meciuri oficiale, reuşind să marcheze 51 de goluri şi să livreze 101 pase decisive. De-a lungul carierei, Silva a cucerit Cupa Spaniei cu Valencia (2008), Cupa Angliei (2011), Cupa Ligii Angliei (2014, 2016), Supercupa Angliei (2013), Premier League (2012, 2014), Campionatul European (2008, 2012) şi Campionatul Mondial (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici