De ce nu a impresionat Messi la Campionatul Mondial din Rusia, în opinia lui Dorinel Munteanu. „Noi ştiam că Gică era un jucător decisiv”

Marţi seară (26 iunie) se decide soarta echipei naţionale a Argentinei la Cupa Mondială, iar fostul jucător al tricolorilor şi actual tehnician, Dorinel Munteanu, prezent şi el la turneele finale de Campionat Mondial din 1994 şi 1998 a vorbit despre Cristiano Ronaldo şi Messi, dar şi despre Hagi.

1581 afișări
Imaginea articolului De ce nu a impresionat Messi la Campionatul Mondial din Rusia, în opinia lui Dorinel Munteanu. „Noi ştiam că Gică era un jucător decisiv”

Foto: Unsplash

Rivalitatea dintre Messi şi Cristiano Ronaldo a continuat şi la Campionatul Mondial din Rusia. Tehnicianul Dorinel Moldovan a declarat pentru ProSport că evoluţia celor doi jucători la acest turneu final nu l-a surprins.

„Este un Campionat cu surprize, la care unele favorite au confirmat, aşa cum mă aşteptam. Messi şi Ronaldo fac diferenţa în campionat, în Spania, în timp ce Messi nu prea a rupt gura târgului la Mondial. La Ronaldo mă aşteptam să joace aşa, pentru că a obţinut rezultate foarte bune cu Portugalia. Lumea aşteaptă foarte mult de la Messi, dar cred că diferenţa dintre Barcelona şi naţionala Argentinei este foarte mare. La Barcelona este ajutat, susţinut, în timp la naţională nu se întâmplă acest lucru”, a spus Dorinel Munteanu pentru ProSport, care l-a comparat pe starul argentinian cu Gică Hagi: „Noi ştiam că Gică era un jucător decisiv. Ştia că şi el trebuia să facă foarte multe pentru echipă. În Argentina cred că lumea e prea focusată pe Messi, iar colegii nu-l ajută deloc, aşa cum ar trebui ajutat unul dintre cel mai buni jucători ai planetei”.

Marţi seară (26 iunie), de la ora 21:00, Argentina o întâlneşte pe Nigeria în ultimul meci din grupa D, în timp ce Croaţia va juca împotriva Islandei.

Clasamentul grupei D, înaintea ultimei etape: Croaţia (6 puncte), Nigeria (3 puncte), Islanda (un punct) şi Argentina (un punct).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici