De La Hoya revine în ring

  • Oscar De La Hoya, considerat unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, vrea să lupte din nou
  • De La Hoya a ajuns la 47 de ani, ultima dată luptând în 2008 în meciul celebru pierdut cu Pacquiao
  • Americanul a câştigat 11 centuri în cei 16 ani de carieră, în 6 categorii de greutate diferite
471 afișări
Imaginea articolului De La Hoya revine în ring

De La Hoya revine în ring

"Golden Boy" este gata să revină în ring. Oscar De La Hoya s-a săturat să fie promotorul altor luptători şi vrea să le arate cum se face. Chiar şi la 47 de ani. "Va fi o luptă reală, nu un meci demonstrativ", le-a spus De La Hoya celor de la ESPN.

Vestea îi va bucura pe fani. De La Hoya a fost boxerul care a adus sume ameţitoare boxului. Meciurile sale au generat peste 700 de milioane de dolari. Doar Mayweather şi Pacquiao l-au depăşit. Acum, e gata de un nou episod în carieră.

Oscar De La Hoya: De fiecare dată când mă trezesc, mă gândesc să revin în ring. În fiecare zi pentru că este pasiunea mea, iubirea mea. Mă gândesc la asta. Mă voi antrena puţin şi vom vedea ce se va întâmpla. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici