Deaconu, Kovacs, Haţegan şi Dumitru, reţinuţi de la delegări

Arbitrii Alexandru Deaconu, Istvan Kovacs, Ovidiu Haţegan şi Robert Dumitru au fost reţinuţi de la delegări de Comisia Centrală a Arbitrilor, a anunţat, joi, vicepreşedintele CCA, Dan Petrescu.

29 afișări
Imaginea articolului Deaconu, Kovacs, Haţegan şi Dumitru, reţinuţi de la delegări

Deaconu, Kovacs, Haţegan şi Dumitru, reţinuţi de la delegări

"Au fost reţinuţi de la delegări pentru greşeli tehnice Deaconu, Kovacs, Haţegan şi Dumitru Robert. Pentru etapa a XXVII-a sunt indisponibili Augustus Constantin, Marius Martiş, Teodora Albon şi Cristina Babadag. Nu apar la tragerea la sorţi Corpodean, Bogaciu şi Lajos", a spus Petrescu fără a oferi alte amănunte.

În ceea ce priveşte arbitrii asistenţi, patru dintre aceştia au fost reţinuţi de la delegări de CCA.

"Pentru greşeli tehnice dintre asistenţi sunt reţinuţi de la delegări Octavian Şovre, Szabo Gero, Eduard Ungureanu şi Ioan Onicaş. Indisponibli sunt Megheşan, Rigo şi Szekely Iulian, iar Savaniu nu apare la tragerea la sorţi", a adăugat Dan Petrescu.

Vicepreşedintele a menţionat că CCA a decis ca centralii Alexandru Tudor, Marius Avram, Sebastian Colţescu şi Radu Petrescu să fie incluşi în urna pentru tragerea la sorţi a delegărilor pentru partidele din Liga a II-a.

La tragerea la sorţi care a avut loc, joi, la Casa Fotbalului, au fost prezenţi Dan Petrescu şi Ion Igna din partea CCA şi Valentin Alexandru din partea LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici