Deces în ziua de Crăciun: un fost fotbalist la Juventus, prienten cu Zidane, a murit din cauza alcoolului

Uruguayanul Fabian O'Neill a decedat într-un spital din Montevideo, avea de ceva vreme probleme cu alcoolismul.

1409 afișări
Imaginea articolului Deces în ziua de Crăciun: un fost fotbalist la Juventus, prienten cu Zidane, a murit din cauza alcoolului

Deces în ziua de Crăciun: O'Neill, fost fotbalist la Juventus, a murit din cauza alcoolului

Fabian O'Neill nu a reuşit să dribleze problemele cu alcoolul. Fostul fotbalist de la Cagliari şi Juventus, a fost internat sâmbătă dimineaţa într-un spital din Montevideo din cauza agravării unei boli hepatice cu care se lupta de ceva vreme, având probleme cu alcoolul de câţiva ani.

Duminică, starea lui s-au înrăutăţit iar O'Neill, la doar 49 de ani, a pierdut lupta.

Nu era prima dată când fostul jucător de la Cagliari a fost internat pentru probleme hepatice, se luptase deja între viaţă şi moarte în trecut, dar a reuşit şi să treacă peste unele operaţii.

În 2020 a fost internat pentru insuficienţă hepatică severă. La Cagliari, O'Neill a jucat 136 de meciuri, cu 16 goluri marcate.

Are 19 apariţii la naţionala Uruguayului. A fost prieten cu Zidane pe vremea când a jucat la Juventus, francezul numindu-l în mai multe rânduri, în diverse interviuri, „cel mai puternic jucător cu care m-am antrenat vreodată”.

Cagliari şi Juventus au publicat mesaje de condoleanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici